Tractament de ciàtica a Tarragona

Si pateixes i cerques un tractament per la ciàtica a Tarragona has de saber que és un dels tractaments que oferim a Clínica del Dolor de Tarragona, entre altres, i amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nostres pacients.

Què és la ciàtica?

La ciàtica és aquell dolor que irradia al llarg del nervi ciàtic, i d’aquí al nom de la dolència, que ramifica des de la part inferior de l’esquena a través dels malucs i els glutis cap avall de cada cama. Normalment afecta només a un costat del cos.

Quina és la causa de la ciàtica?

De forma freqüent la ciàtica es produeix a causa d’una hèrnia de disc, una afectació òssia a la columna vertebral o estretament en ella, comprimint el nervi i provocant el dolor i en alguns casos entumiment a la cama afectada.

El tractament de ciàtica a Tarragona

Tot i que el dolor associat pot ser greu, en la majoria dels casos es resolen amb tractaments no quirúrgics o en poques setmanes, com els que s’ofereixen a Clínica del Dolor Tarragona.

És el cas de la injecció epidural de corticoides, la radiofreqüència polsada, injecció instradiscal d’ozó o la d’etanol gelificat (discogel).

Podeu veure més detalls sobre la hèrnia discal i el seu tractament en aquest altre post del nostre blog (llegeix-lo).

Com sempre indiquem, el més important és el diagnòstic professional del nostre equip de Clínica del Dolor Tarragona per conèixer el teu cas i el tractament més adequat per a tu.