Medicina regenerativa a Tarragona

Si cerques sobre medicina regenerativa a Tarragona, el resultat és Clínica del Dolor de Tarragona!

Tractem i oferim medicina regenerativa a Tarragona com a camp emergent i innovador que serveix per a la recuperació de lesions agudes i cròniques.

Aquestes sovint venen ocasionades per sobreesforç i repeticions, per exemple en l’àmbit esportiu, laboral, en el dia a dia. A la vegada, el tractament de medicina regenerativa a Tarragona té com a objectiu la reposició o regeneració de cèl·lules de teixits o òrgans danyats tant en l’àmbit estructural com funcional, i alentir els fenòmens degeneratius o prevenir les conseqüències de l’envelliment múscul-esquelètic.

Tècnica basada en injeccions de plasma

La medicina regenerativa a Tarragona que oferim des de Clínica del Dolor de Tarragona és una tècnica, basada en injeccions al pacient. Consisteix a extreure sang sencera del malalt, i centrifugar-la a una velocitat concreta, obtenint en la proveta diverses fraccions. La que serveix per a la curació de la lesió és el PRP (plasma ric en plaquetes), que concentra fins a cinc vegades més d’aquestes petites cèl·lules (si el recompte normal en sang és de 250.000 plaquetes/ml, després de la centrifugació obtenim més d’un milió/ml). Aquest producte biològic s’injecta a la zona de la lesió, prèvia ruptura de la membrana plaquetària, on es busca l’estimulació dels processos de curació normals.

La principal missió de la Medicina Regenerativa consisteix a buscar solucions eficaces per als problemes dels pacients i millorar la seva qualitat de vida, objectiu de Clínica del Dolor Tarragona. Mitjançant tècniques biològiques i abordatges mínimament invasius guiats per tècniques d’imatge (ecografia o radioscòpia), poden tractar-se lesions en articulacions, ossos, tendons, músculs i altres teixits.

Podeu ampliar detalls sobre medicina regenerativa en (aquest altre article).