Curar la Lumbàlgia, el dolor lumbar, a Tarragona

Pateixes de dolor lumbar? de lumbàlgia? A Clínica del Dolor de Tarragona t’oferim tractament!

Abans que tot cal assenyalar que la lumbàlgia implica aquell dolor profund i intens que es pateix a la zona lumbar, a la part inferior de la columna lumbar, entre la darrera costella i la pelvis, i que pot irradiar-se cap a les natges, la cuixa posterior fins al genoll, la zona inguinal i el maluc.

És freqüent patir aquest tipus de dolor a mesura que ens anem fent grans, a partir dels 30 i els 50 anys endavant.

Sovint un factor que pot provocar la lumbàlgia és una vida sedentària, treballar moltes hores asseguts i la falta de pràctica d’esport donat que la musculatura de la zona lumbar es debilita, no s’exerceix i per tant està més predisposada a aquestes dolències.

No obstant també pot ocasionar-se per genètica i per tant a causa hereditària o congènita.

Si parlavem que treballar asseguts pot causar lumbàlgua, també hi ha oficis i treballs en que l’aixecament de pes i la forma indeguda de fer-ho poden causa dolor de lumbar i lumbàlgia o treballs en què es provoca vibració constant de la columna o giraments regulars.

Causes de lumbàlgia

Ara parlàvem de situacions que poden donar lloc a la lumbàlgia però si parlem de causes com a tals, allò que provoca el dolor, aquestes poden ser diverses, com una degeneració del disc intervertebral, l’hèrnia de disc, la radiculopatia, estenosis de canal, espondilolistesis, escoliosis curvatura o fractures vertebrals, que podeu conèixer amb més detalls al corresponent apartat web d’aquesta patologia de la nostra web (aquí).

Tractaments per la lumbàlgia

Com dèiem, a Clínica del Dolor de Tarragona oferim tractaments diversos, ja que segons quina sigui la causa i el cas, els especialistes decidirem un tractament o l’altre.

Entre altres està la injecció epidural d’esteroides, l’ablació per radiofreqüència, medicina regenerativa, fisioteràpia i recuperació muscular, bloquejos nerviosos o bé medicaments. També podeu conèixer cadascun d’aquests tractaments amb més detall al mateix apartat de la patologia, abans indicat.

Com sempre diem, el més important és que fruit del contacte i atenció directa i personal entre metge i pacient puguem determinar quina és la solució més adequada al vostre cas i resoldre i pal·liar el vostre patiment, el vostre dolor, en definitiva el nostre desig i objectiu.