”No vaig adonar-me i ja feia vida normal” | Experiència del pacient – Clínica del Dolor de Tarragona

Maria Jesús, és perruquera i portava dos anys patint tendinitis i dolor que li condicionava i afectava en el seu dia a dia i ofici, tenint en compte la seva tasca continuada amb els braços i les mans, fins que va acudir a Clínica del Dolor de Tarragona.

“Havia fet rehabilitació, diverses sessions, però el meu dolor no millorava i el braç cada cop el podia moure menys, era horrible i traumàtic” explica. Un dia va decidir acudir a Clínica del Dolor de Tarragona recomanada per alguns dels seus clients de la perruqueria que li havien parlat sobre el tractament amb cèl·lules mare, ja que també havien estat pacients del centre.

“Jo vaig fer dues sessions, una a quiròfan, i consisteix en el fet que t’extreure’n sang, la centrifuguen i la infiltren on tens el dolor”. Tot i que reconeix que en primer moment no va notar millora i va pensar que no havia servit de res, explica que “el dolor va anar disminuint amb el temps” i gairebé no es va adonar, “no vaig ser conscient de com de bé m’havia anat fins que el doctor em va preguntar com estava, no vaig adonar-me i ja feia vida normal”.

I tú?, et trobes en una situació similar? El dolor afecta la teva vida i salut? Posa’t en contacte amb nosaltres! A Clínica del Dolor de Tarragona som especialistes en dolor i dolor crònic i el nostre objectiu és millorar la teva qualitat de vida. En parlem?