“El pas per Clínica del Dolor de Tarragona, em va canviar la vida” | Experiència del pacient

Susana és farmacèutica i pateix des dels 9 anys escoliosis severa. Es tracta d’una patologia ocasionada quan les vèrtebres de la columna formen una línia corba en lloc de recta, per tant una curvatura anormal de l’espina dorsal. El seu pas per Clínica del Dolor de Tarragona li va canviar la vida, ens explica.

Havia estat tractada per diversos traumatòlegs i rehabilitadors, i tot i que en un principi no li ocasionava dolor, amb els anys aquest va començar a afectar el seu dia a dia. Explica que ”el dolor m’influïa en tot, fins i tot per dormir, i et condiciona la vida, ja que organitzes el dia a dia entorn del dolor”. Recorda que va patir dolor durant 4 anys de manera irregular, de vegades amb més o menys intensitat, fins que el seu doctor en veure que la curvatura es mantenia, però el dolor persistia i augmentava la va derivar a Clínica del Dolor de Tarragona.

En aquest sentit, Susana assenyala que “va ser excel·lent des del primer dia, de seguida van diagnosticar el meu cas i em van proposar un tractament amb infiltracions amb radiofreqüència”. Quatre anys després la Susana celebrava el seu pas per Clínica del Dolor de Tarragona indicant que “em va canviar la vida, a mi em va anar molt bé”