Tractament per al dolor a Tarragona

infiltració dolor crònic

Si estàs cercant tractaments i solucions per al dolor crònic a Tarragona, no busquis més. A Clínica del Dolor de Tarragona, amb consulta a Tarragona i a Reus, trobaràs un equip especialitzat en l’estudi, diagnosi i tractament integral del dolor.

El dolor crònic no únicament és una percepció del dolor continuada i constant sinó que comporta altres problemes en el dia a dia com restriccions en les tasques domèstiques i activitats del dia a dia, sedentarisme, mals hàbits d’alimentació i nutrició, i en alguns casos també augment i excés de pes, insomni i/o depressió.

Per aquest motiu és necessari un tractament multidisciplinari integral per part dels nostres metges especialistes en dolor com poden ser les infiltracions, radiofreqüència, la teràpia regenerativa, la fisioteràpia i una posterior recuperació per tal d’aconseguir els objectius físics, ocupacionals i la vida diària, una educació postural efectiva, l’augment de la productivitat el moviment i potenciar l’exercici físic.

No podem deixar tampoc de banda la part psicològica per tal de reduir l’estrès, estratègies per fer-hi front, de relaxament, augmentar l’autoconfiança i controlar els canvis d’humor, entre d’altres. A nivell nutricional potenciar una alimentació sana, reduir el pes si és necessari i oferir una educació nutricional.