Recupera la vida que vols amb Clínica del Dolor de Tarragona

Amb Clínica del Dolor de Tarragona, amb consulta a Tarragona i Reus, pots recuperar la vida que vols i millorar la teva qualitat de vida si pateixes de dolor i/o dolor crònic.

Sabem que el dolor crònic afecta el teu dia a dia, les teves activitats preferides o com has hagut de deixar de fer moltes d’elles, com afecta les teves relacions personals i socials, així com la desmotivació i els efectes psicològics que se’n deriven.

Per aquest motiu des de Clínica del Dolor de Tarragona volem ajudar-te i que et posis en les mans del nostre equip professional.

Tres passos per reactivar la teva vida!

Només cal que facis tres passos, el primer sol·licitar una visita a la nostra consulta que permetrà que el nostre equip diagnostiqui el teu cas i problema concret, així com les opcions de tractament més adequades. Ens trobaràs al Centre Mèdic Rambla Nova,103 de Tarragona i al Passeig Sunyer,49-51 Baixos

El segon i següent pas és seguir el tractament. Sentiràs alleujament des de l’inici i la teva vida anirà cada cop a millor. Notaràs una millora en la teva qualitat de vida i menys dolor. Cal tenir present que no és possible fer desaparèixer el dolor de manera definitiva però si reduir el seu impacte i sensació.

Per aquest motiu, el tercer pas serà fer un seguiment. un pla a la teva mida per controlar la teva evolució i si cal incidir en el tractament.

L’objectiu de Clínica del Dolor de Tarragona és que recuperis i millorar la teva qualitat de vida i dia a dia, fort, actiu novament.

Ho tens clar?