La URV acollirà el 9 i 10 de febrer el 2n Curs estatal sobre ‘Punció Ecoguiada en Cadàver’ per a Metges Especialistes en Tractament del dolor

Els doctors Sergi Boada i Jordi Recasens, de Clínica del Dolor Tarragona, impulsen al mes de febrer la segona edició del ‘Curs de Punció Ecoguiada en Cadàver’ #ecocadtgna18 dedicada específicament al perfeccionament de tècniques per al tractament de pacients amb Dolor Crònic.

El curs tindrà lloc el 9 i 10 de febrer a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili a Reus, organitzat conjuntament amb la Unitat d’Anatomia Humana i Embriologia, liderada per la Dra.Montserrat Jové.


Després de l’èxit i bona acollida del passat any, aquesta experiència formativa integral pren una dimensió nacional. Hi formaran part 35 metges procedents de tota Espanya amb l’oportunitat de compartir coneixements i perfeccionar tècniques de punció guiada per ecografia, cada cop més freqüents per millorar la precisió i eficàcia de les infiltracions, de forma menys agressiva i reduint les llistes d’espera.

Amb un quadre docent expert en el tractament del dolor i experimentat en aquest tipus d’activitat formativa, el curs va dirigit a diversos especialistes com anestesiòlegs, traumatòlegs, reumatòlegs o rehabilitadors, dedicats al tractament del dolor crònic, oferint als assistents l’oportunitat de practicar de forma intensiva exploracions sono anatòmiques i diagnòstiques en models vius i puncions guiades per ecografia en cadàvers.

El curs compta amb el suport logístic de la F.U.R.V i dels laboratoris Grunenthal® i està avalat per la Societat Catalana del Dolor, a més del Reconeixement d’Interès Sanitari que atorga la Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.