Clínica del Dolor Tarragona tanca la segona edició del Curs sobre ‘Punció Ecoguiada en Cadàver’ amb èxit de participació i organització

El segon curs estatal sobre Punció Ecoguiada en Cadàver, celebrat els dies 9 i 10 de febrer a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili a Reus, ha servit per tractar específicament el perfeccionament de tècniques per al tractament de pacients amb Dolor Crònic.

Liderat pels especialistes Sergi Boada i Jordi Recasens, el curs ha comptat enguany amb gairebé una quarantena de metges de tota Espanya,  especialitzats en clínica del dolor, rehabilitació, traumatología i reumatología, entre altres, cobrint totes les places disponibles.

Amb gran satisfacció entre els assistents i amb ganes de repetir el proper any, el curs ha comptat amb una sala per a la disecció de cadàvers facilitada amb el suport logístic de Departament d’Anatomia de la Facultat de Medicina de la URV, liderada per la Dra.Montserrat Jové.

La present edició ha comptat també, i a mode de clausura, amb un workshop de medicina regenerativa per practicar tècniques d’extracció del moll de l’os amb que obtenir cèl·lules mare, utilitzades en tractaments de diferents processos degeneratius. Entre els ponents, cal destacar la qualitat de les intervencions d’experts com el Dr.Catalán, de Mallorca, i el Dr.Dzihan Abasovic, de Belgrad, entre altres.

Clínica del Dolor Tarragona ha liderat l’organització d’aquest segon curs que amb el mateix èxit que a l’edició anterior ja preveu una tercera edició el proper any.

A continuació podeu veure el vídeo de balanç de les jornades i algunes fotos. També disponibles en -aquest canal- els vídeos de les conferències.