Curar el Dolor, mal de coll a Tarragona

Si pateixes un dolor profund al coll que fins i tot s’irradia cap a la musculatura propera com l’espatlla, pateixes de cervicàlgia, de les cervicals. Fins i tot, pot ser motiu i desencadenardolor de cap o cara, una cefalea secundària.

Es tracta d’una afectació i problemes amb els discs intervertebrals o les articulacions vertebrals, provocant una molèstia amb durada superior als 6 mesos.

 

Degeneració vertebral

Una de les causes d’aquest dolor de coll, de cervicàlgia, pot ser la degeneració vertebral. Les vertebres desgastades, degenerades al pas dels anys, provoca que l’arrel nerviosa quedi atrapada provocant el dolor al llarg del seu trajecte. També pot causar-se per l‘hèrnia discal cervical que a més de dolor es pot acompanyar de sensació de formigueig i entumiment.

En molts casos es relaciona també, i ve causat, per l’ocupació i tasca laboral com és el cas d’aquells que treballen 8 hores davant l’ordinador o conduint, degut a postures anòmales que ocasionen tensió muscular de forma crònica (dolor miofascial). Finalmente també es pot duere, i com a conseqüència, de les situacions posttraumàtiques per accident o postquirúrgiques.

Solució per al mal de coll (cervicàlgia)

 

Aquesta patologia afecta un 22% de les dones davant un 15% d’homes. En tots dos casos serà important primer fer un reconeixement i/o les pertinents proves mèdiques per identificar l’origen i causant de la cervicàlgia, i d’aquesta manera es podrà establir un tractament o altre.

Entre les diverses solucions hi ha la Fisioteràpia pel que fa a estiraments, massatges i flexibilitat que permetin millorar el rang de moviment del coll, la immobilització mitjançant collarí, i els medicaments.

En casos més greus o delicats, és necessari l’intervencionisme, ja sigui amb la infiltració de punts trigger, amb anestèsics locals, o infiltracions amb toxina botulínica. Són tractaments que oferim a Clínica del Dolor de Tarragona on estarem encantats d’atendre les teves necessitats i treballar per la teva millora, salut i qualitat de vida.

Truca’ns al 977 942 447. Gràcies!