Dia Mundial del Dolor: visibilitzar-lo i alleugerir-lo, el nostre objectiu

Aquest 17 d’Octubre se celebra el Dia Mundial Contra el Dolor. Es tracta d’una iniciativa de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), amb l’objectiu de destacar la necessitat urgent i necessària de trobar i oferir millors solucions i alleugerar el patiment físic de malalties que causen el dolor, i que tractem a Clínica del Dolor de Tarragona, on compartim aquesta finalitat.

Segons diverses estadístiques, el dolor està present en més del 50% de les consultes d’atenció primària, una de cada cinc persones pateixen dolor crònic de moderat a greu, i una de cada tres no pot mantenir una bona qualitat de vida a causa de les molèsties.

I és que com podeu imaginar, patir dolor, i sobretot dolor crònic, les 24 hores del dia i durant els 365 dies de l’any, afecta també psicològicament i en el mode de vida i la seva qualitat, en els pacients que ho pateixen, a més de les afectacions econòmiques i laborals. Per aquest motiu l’OMS reivindica que el dolor sigui considerat una malaltia i que el seu alleujament es catalogui com un dret humà.

En aquest sentit, els avenços tecnològics i en medicina, permeten cada cop més oferir tractaments que permeten millorar la qualitat de vida i alleugerar el dolor, com els que s’ofereixen a Clínica del Dolor Tarragona. És el cas de poder monitorar el dolor o oferir tractaments com les infiltracions o la medicina regenerativa, entre d’altres.

Us convidem a donar una ullada entre els tractaments a la nostra web (aquí) i que contacteu amb nosaltres. Estarem encantats de poder-vos atendre i treballar plegats per a la vostra millora.