Clínica particular per al dolor d’ossos a Tarragona

infermeria dolor crònic

Clínica del Dolor Tarragona és la teva clínica particular i de proximitat per al tractament del dolor d’ossos a Tarragona.

Sabem perfectament que el dolor suposa una experiència sensorial desagradable a la teva vida i que comporta una càrrega emocional negativa a causa de la percepció continuada de l’estímul de dolor i que fins i tot pot ser encara més perjudicial que el mateix dolor donant lloc a quadres de depressió i ansietat.

El dolor d’ossos

Les molèsties, la sensibilitat o el dolor en els ossos són problemes freqüents, especialment en les persones de mitjana edat o gent gran a causa de l’envelliment i deteriorament causat pel pas dels anys, tot i que també hi poden haver altres motius i causes com accidents i contractures, genètica o càncer.

En el cas habitual de l’envelliment, la causa arriba per la grandària dels músculs i la densitat òssia que generalment es redueixen a mesura que les persones es tornen menys actives, per la qual cosa es tornen més propenses a patir lesions i fractures d’ossos per l’ús excessiu. Per a reduir aquestes possibilitats han de realitzar-se exercicis de baix impacte amb freqüència.

T’acompanyem!

D’altra banda el dolor també pot ser causat com un signe d’una afecció mèdica subjacent greu o el resultat d’una infecció, una interrupció en el reg sanguini o càncer. Aquestes afeccions requereixen atenció mèdica immediata. Per aquest motiu a Clínica del Dolor de Tarragona volem ser l’agent i la clínica particular per al teu tractament del dolor d’ossos que de forma propera i comprensiva t’acompanyi i porti a terme un diagnòstic precoç per determinar el tractament adequat, com una prioritat en el terreny de la salut.

El nostre equip s’encarregarà de conèixer quin és el seu diagnòstic concret, quines són les causes i quin és el millor tractament per pal·liar el dolor i millorar la seva qualitat de vida, el nostre objectiu principal.