Clínica del Dolor Tarragona participa a ‘7th ESRA Pain Cadaver Workshop’

Sergi Boada, doctor especialista de Clínica del Dolor de Tarragona, ha participat la passada setmana, dies 22 i 23 de maig, al ‘7th ESRA Pain Cadaver Workshop’, que va tenir lloc a l’Escola de Medicina de la Universitat Autònoma de Madrid.

Es tracta d’un curs internacional que ha comptat amb l’assistència i participació d’alumnes d’arreu del món per aprendre tècniques de punció ecoguiada, per al tractament del dolor i un bon nombre d’especialistes.

Entre les ponències del Dr.Boada, el dia 22 i junt al Dr.Alejandro Ortega, la conferència titulada ‘Ultrasound-Guided Blocks for Posterior Pelvic Pain. Sono anatomy superficial and deep gluteal muscles, pudendal nerve block’ dins del bloc ‘Sonoanatomy of anterior & posterior pelvic pain and ultrasound-guided injections’ sobre els ultrasons guiats i dirigits als músculs superficials a la zona pèlvica posterior, als glutis. El mateix dia, i dins del bloc ‘Sonoanatomy of facial pain and ultrasound-guided injections’, la ponència ‘Facial Echo Anatomy and Ultrasound-Guided Injections’ junt al Dr. Rajendra Kumar Sahoo, sobre sonoanatomia del dolor facial i les injeccions guiades per ultrasons.

D’altra banda el dia 23 ponència ‘Ultrasound-assisted/guided neuroaxial injection / Cervical thoracic and lumbar’ sobre la injecció neuroaxial assistida i guiada per ultrasò a la zona toràcica cervical i lumbar.