Clínica del Dolor de Tarragona col·labora en la formació de metges

punció ecoguiada

El proper 10 i 11 de febrer, se celebrarà la primera edició a Tarragona del Curs de Punció Ecoguiada en Cadàver a les instal·lacions de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili a Reus.

Tant el Dr.Jordi Recasens com el Dr.Sergi Boada han estat impulsors de la iniciativa col·laborant activament junt amb la Dra.Piera, catedràtica d’Anatomia de la URV. Adreçat a metges especialistes: anestesiòlegs, traumatòlegs, reumatòlegs, rehabilitadors i Mir, el curs té una vocació transversal per ajudar a metges de Tarragona de diferents especialitats que vulguin perfeccionar la punció ecoguiada per la realització d’infiltracions pels tractaments de diferents patologies.

Destaca l’alt nivell de professorat entre els que també s’hi troben el Dr. Recasens i Dr. Boada, així com la col·laboració dels Laboratoris Grunenthal i la Clínica Activa Mútua 2008 perquè el curs sigui una realitat.

Objectius:

-Adquirir coneixements de Sonoanatomia
-Desenvolupar l’habilitat de realitzar correctament puncions vasculars, bloquejos locoregionals anestèsics, i infiltracions pel tractament del dolor guiats ecograficament
-Practicar la punció ecoguiada en cadaver

El curs té una durada de 20h i un preu de 750€.

*Per a més informació, contacte i inscripció podeu clicar -en aquest enllaç-