INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENT

La Clínica del Dolor Tarragona utilitza les instal·lacions de l’Àrea quirúrgica de la Clínica Activa. Comptem amb un quiròfan equipat amb la tecnologia necessària més avançada per a la realització de tractaments mínimament invasius pel control del dolor crònic.

Aquests tractaments són ambulatoris, i es realitzen amb sedació per garantir el confort dels nostres pacients. Comptem amb una àrea de reanimació per garantir la recuperació dels pacients abans de l’alta definitiva.

Comptem amb un equip d’infermeria especialitzat i entrenat en l’assistència i la cura del malalt amb dolor crònic

Generador de Radiofreqüència.rrr

Ens permet actuar en els nervis que condueixen el DOLOR per interrompre la transmissió d’aquest. O també per reduir la intensitat dels estímuls dolorosos a través del tractament neuromuscular.

Generador d’Ozó Mèdic (Ozonoteràpia)

Ens permet la generació d’Ozó a partir d’oxigen en el mateix moment que s’està realitzant el tractament. L’Ozó conte partícules analgèsiques i antiinflamatòries. Es pot utilitzar en els discs intervertebrals pel tractament d’hèrnies i protucions discals.

Aparell Ecografia/Aparell Fluoroscòpia-RAIGS X

Ens permeten guiar les agulles o cànules específicament al lloc on es genera el dolor amb la màxima precisió i les mínimes complicacions.

Sistema d’Obtenció de Plasma Ric en Plaquetes i Factors de Creixement.

Mitjançant una punció venosa simple realitzem una extracció de sang que es processa en el mateix moment de la intervenció perquè el pacient pugui gaudir de la màxima comoditat i obtenir un concentrat de plasma ric en plaquetes i factors de creixement. Aquest producte, obtingut amb propietats analgèsiques antiinflamatòries i regeneradores, s’injecta en diferents teixits i articulació